Tarafa destek veren bakan

Tarafa destek veren bakan
Taraf'ın TSK'yı hedef alan haberlerine önce Başbuğ, sonra Erdoğan esti gürledi. Ama bir bakan vardı ki tam tersi konuşuyordu. Bakın o isim kim?Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un medyayı hedef alan sert sözleri tartışılırken Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan ilginç bir değerlendirme geldi. Yazılıp çizilenlerden rahatsız olunmaması gerektiğini belirten Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, medyanın yanlış trapianto di capelli işi gündeme getirmesinin gayet normal olduğunu, buna kimsenin kızmaya hakkının olmadığını söyledi.

Yerel ve Bölgesel Televizyonlar Birliği (YBTB) ile Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT)'nca düzenlenen "Yerel Medya Sempozyumu"nda konuşan Bakan Yıldırım, eleştiriler karşısında kızmak yerine "Bize, yanlışsa yanlışı kabul etmek, doğrusunu yapmak için azmetmek düşer." dedi.

MEDYA YANLIŞ İŞİ GÜNDEME GETİRECEK

"Medyayı siyasetçiler kullanmak ister. Medya siyasetçiyi kullanmak ister. Bu ilişkilere bir kere girildi mi bunun sonu gelmez. Burdan herkes kaybeder." diyen Bakan Yıldırım, şunları söyledi:

"Gayet tabi medya yanlış işi gündeme getirecek. Bizim kızmaya hakkımız yok. Kızmak yerine bizim yanlışsa yanlışı kabul etmek doğrusunu yapmak için azmetmek düşer. Bunun dışında başka şey yapma konumunda değiliz. Çünkü biz kendimizi temsil etmiyoruz. Biz bu ülkenin tamamını temsil ediyoruz. Bize verilen güç bunun için verilmiştir. Bu gücü veren yarın bu gücü elimizden alır. Doğru dürüst kullanamazsan geldiğin yere seni gönderir. Onun için adam gibi düzgün çalışacak vatandaşın işini göreceğiz. Yanlış yapıyorsak da, yazılıp çiziliyorsa, üzerimize geliniyorsa da, niye geliyorsunuz demeyeceğiz."

ÜLKENİN ÖZGÜRLÜĞE DE GÜVENLİĞE DE İHTİYACI VAR



Kategori : POLİTİKA