Tatlıses konserinde olay

Tatlıses konserinde olay
İbrahim Tatlıses Mersin'de konser verdi. Konserde olay çıktı. Abone olMersin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İbrahim Tatlıses konserinde zaman zaman izdiham yaşandı. Ezilme tehlikesi atlatan çocuklar gözyaşları içinde görevliler tarafından kurtarıldı. Olay çıkaran 4 kişi ise özel güvenlik görevlileri tarafından yaka paça konser alanından çıkarıldı.

Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen konsere binlerce İbrahim Tatlıses hayranı katıld Promosyon Kalem ı. Tatlıses konser boyunca şarkılarının arasında sosyal içerikli mesajlar vermeyi ihmal etmedi. Tatlıses konser sırasında belediye başkanları sayesinde para kazandıklarını belirterek, alanları dolmazsa yandık diyerek dua etti.

Gençlere seslenen Tatlıses, madde bağımlılığı konusunda uyarılarda bulundu. Sigara kesinlikle içilmemesini isteyen Tatlıses, "Ben sigara içtim; ancak kurtuldum. Eğer sigara içseydim sesim böyle çıkmazdı. Gençler sigara içmeyin!" dedi.

Tatlıses'in şarkıları ile coşan hayranları ise zaman zaman izdihama neden oldu. Bunun üzerine arada ezilme tehlikesi geçiren çocuklar görevliler tarafından kurtarıldı. Olay çıkaran 3 kişi ise görevliler tarafından konser alanı dışına çıkarıldı. Tatlıses konserinin ardından özel minibüsü ile konser alanından ayrıldı.

Tatlıses konser öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kumar baskınında gözaltına alınması ile ilgili olarak bir soruya Tatlıses, baskın yapılan yere maç seyretmeye gittiklerini belirterek, "Maçtan sonrada oyun oynayacaktık. Memur arkadaşlar geldi. Bir yanlış anlaşılma oldu." dedi.

Türkiye'de yaşanan terör olayları ile ilgili bir soruya ise Tatlıses, akan kanın durmasını istediklerini söyledi. Sanatçılar olarak yaşanan olaylardan üzüntü duyduğunu belirten Tatlıses, devlet büyüklerinin ne yapılacağını daha iyi bildiğini kaydetti.


Kategori : MAGAZİN