Angelinadan şaşırtan itiraf

Angelinadan şaşırtan itiraf
Angelina Jolie'den Brad Pitt ile olan macerasına dair şaşırtan itiraflarAbone olBrad Pitt ve Angelina Jolie çifti, şimdi de Jolie'nin eşiyle yaşadığı ilişki hakkında yaptığı itiraflarla gündemde.

Brad Pitt, bir defasında verdiği röportajda, Friends dizisiyle ünlenen aktris ersağ üye ol Jennifer Aniston'la boşandıktan sonra Jolie'yle birlikte olmaya başladığını, asla eşini aldatmadığını söylemişti.

EVET BENİMLE ALDATTI

Angelina Jolie ise, şimdi tüm bu açıklamaları yalanlıyor. New York Times gazetesinden bir gazetecinin kendisine yöneltilen "Çocuklarınız bir gün anne ve babasını Mr. and Mrs. Smith filminde bir arada gördüğünde heyecanlanmaz mısınız?"sorusuna, "Çoğu insan, birbirine aşık olan anne ve babasını bir filmde izleme olanağı bulmaz" cevabını verip kafaları karıştırdı.

2004 yılında çekilen filmin çekimleri sırasında Brad'le aşk yaşamaya başladığını ifade eden yıldız, ilişkileri hakkında ilk defa samimi konuştuğunu da dile getirdi.

Film çekimleri sırasında hala Brad Pitt'le evli olan Jennifer Aniston'un bu açıklamalar karşısında herhangi bir yorum yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Kategori : MAGAZİN