Güiza çark etti

Güiza çark etti
Güiza geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'de uzun süre kalmayacağım demişti. Şimdi çark etti. Abone olGeçtiğimiz günlerde İspanyol basınına Fenerbahçe'de uzun süre kalacağımı sanmıyorum diyen .

Guiza, “4 yıllık kontratımı tamamlamak ve daha sonra da yine Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum” dedi.

İspanyol futbolcu Promosyon Kalem , bir süre önce medyada yer alan ve kendisinin yaptığı ifade edilen, “Fenerbahçe'de 4 yıllık kontratımı tamamlayacağımı sanmıyorum” şeklindeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Fox TV'deki bir programda eşi Nuria Bermudez ile röportajı yayınlanan Guiza, “Ben basına hiç demeç vermedim ama konuşmuşum gibi haberler yapılıyor. Niye böyle şeyler çıkıyor anlamıyorum. Ben kesinlikle böyle bir şey demedim. Aksine tam tersini düşünüyorum. Fenerbahçe'yi çok seviyorum, taraftarlar çok iyi. 4 yıllık kontratımı tamamlamak ve daha sonra da yine Fenerbahçe'de uzun yıllar futbol oynamak istiyorum” diye konuştu.

Fenerbahçeli futbolcunun eşi Nuria Bermudez ise yaptığı açıklamada, “Guiza kesinlikle böyle bir açıklama yapmadı ve röportaj vermedi. Hatta benim böyle söylediğimi iddia edenler bile olmuş ama öyle bir şey yok. Daniel, Fenerbahçe ile devam edecek çünkü burada çok mutlu. Fenerbahçe'de 4 yıl kalacak ve hatta Fenerbahçe Kulübü isterse sözleşmesi bitmeden kontratını uzatır bile” dedi.


Kategori : SPOR