MKEK hurdaları satışa çıkarıyor

  • Ana Sayfa
  • MKEK hurdaları satışa çıkarıyor
MKEK hurdaları satışa çıkarıyor
MKEK, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan muhtelif cins hurda malzemeyi satmak üzere ihale açtı. Abone olMakina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Hurda İşletmesi Müdürlüğü, teknik özellikleri ve durumu itibarıyla ihtiyaç fazlası olan muhtelif cins hurda malzemeyi satmak üzere ihale açtı.

Satış, 4-11-18 ve 25 Kasım 2008 tarihlerinde saat 14.00'de kapalı zarfla teklif alınarak müdürlükte yapılacak.
promosyon çakmak r> İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi Ankara MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğü, İstanbul Bölge Müdürlüğü ile Kırıkkale, Aliağa/İzmir ve Seymen/İzmit MKE Hurda Müdürlüklerinden temin edebilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ihale günü, ihale saatine kadar Ankara'da MKE Hurda İşletmesi Pazarlama ve Satış Müdürlüğüne verilecek.

Söz konusu ihale ile satışa çıkarılan malzemeler şöyle:

''Muhtelif iş makinesi ve yedek parçaları, muhtelif araç parçaları, motorbisiklet ve bisiklet, trafo ve trafo kesici, paslanmaz, muhtelif alüminyum pik, tezgah, ahşap, elektrik ve elektronik malzeme, benzinli ve diesel motor, sökümü ve ayıklanması ekonomik olmayan malzeme, komprasör, dorse, karkas vasfında araç lastiği, tanklarda fuel oil ve zift, elektrik panosu, elektrik dinamosu, elektronik cihaz PVC, paslanmaz, demir çelik ve manganlı malzeme, muhtelif kalıp, elmas kalıbı, zıvana ve tel çekme haddeleri, pik, kantar ve kantar platformu, karavan, teressubat, tren tekerleği, trafo, ahşap kamyon kasası, demir çelik talaşı, klima, brülör, alüminyum talaşı, test cihazı, tavan vinci, gazlı enerci üretici sistem, traktör, jeneratör, gemi domu, pirinç kondenser, pirinç bronz, silindirik tank, demir çelik mil ve profil, muhtelif malzeme, demir çelik halat, ekovat.''



Kategori : GÜNCEL