Bacağını Türk bayrağı ile örttü

  • Ana Sayfa
  • Bacağını Türk bayrağı ile örttü
Bacağını Türk bayrağı ile örttü
Aktütün'deki hain saldırıda sağ bacağını kaybetti. Arkadaşı yanında şehit düştü. Gazi, şimdi baba evinde... Çatışma anını anlattı;Abone ol

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu'nda 17 askerin şehit olduğu hain terör saldırısında yaralanan ve sağ bacağını kaybeden 8 aylık asker Jandarma Er Bayram Yıldırım, tedavi gördüğü Ankara GATA'dan taburcu olarak metal kalem , memleketi Of'a geldi.

Uçakla geldiği Trabzon'da ailesi tarafından havalimanında karşılanan Yıldırım, kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Of ilçesindeki evlerine götürüldü. Gazi Yıldırım, sevgi gösterileri ile karşılandığı mahallesinde ailesi ve sevenleri ile hasret giderdi. Yıldırım'ın geldiğini öğrenen çok sayıda vatandaş "geçmiş olsun" ziyareti için evlerine akın etti.

KESİLEN BACAĞINI TÜRK BAYRAĞI İLE ÖRTTÜ

Çatışmada sağ bacağını kaybettiği için tekerlekli sandalye ile evine gelen Yıldırım, kesilen bacağını Türk bayrağı ile örttü. Olay günü kendisinin Bayraktepe'de görevli olduğunu anlatan Yıldırım, "Perşembe günü görüntü alımı başladı ve biz de görüntü alınan bölgeye sürekli ateş ettik. Bu sırada devriye atan Jandarma Özel Harekat Timi, teröristlerle karşılaştı ve çatışma başladı. Biz de çatışmaya girdik. Çatışma saat 10.00 civarında başladı ve akşam saatlerine kadar sürdü. Bu sırada mevzimize el bombası attılar. Patlama sonucu bir arkadaşım şehit düştü, ben de yaralandım. Daha sonra sürüne sürüne geri geldim. Takviyeye gelen askerler beni görüp kurtardılar." dedi.



Kategori : GÜNCEL