Hasan Şaş isyan etti

Hasan Şaş isyan etti
Sağ dizinden geçirdiği ameliyat sonrası sezonu büyük ölçüde kapatan Hasan Şaş, ilgisizlikten şikayetçi...Abone ol

Sağ dizinden geçirdiği ameliyat sonrası sezonu büyük ölçüde kapatan Hasan Şaş, ilgisizlikten şikayetçi... Önceki gün Bakırköy Acıbadem Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçiren ve hafta sonuna kadar istirahat edecek olan Hasan, dün kendisine eski başkan Özhan Canaydın, divan kurulu ersağ üye üyesi Turgan Ece ve takım arkadaşları Ayhan Akman ile Aydın Yılmaz dışında ziyaret edenin olmadığını belirtip dert yandı.

TV’den izledi

Ameliyat sonrası gözünün kulüp başkanı Adnan Polat, futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin başta olmak üzere takım arkadaşlarını aradığını ifade eden Hasan, "Çok üzüldüm" dedi.

Büyük başarılara imza attığı sarı kırmızılı takıma yıllarını verdiğini söyleyen Hasan, şöyle devam etti: "Biz insan değil miyiz? Demekki bazılarının gözünde hiç değerimiz yokmuş. Ben, G.Saray’ın başarısı için ter dökerken sakatlandım. Bu acılara çok sevdiğim sarı kırmızılı takım için katlandım. İnsanın böylesi bir gününde en sevdiklerini yakınında görememesi son derece üzücü.

Ameliyat olduğum hastane Florya’ya üç dakika. İdmandan önce ziyaretime gelemezler miydi? Bu durum beni son derece üzdü.

Koskoca Galatasaray Kulübü’nün sadece sitesinden kuru kuru bir geçmiş olsun mesajıyla işi geçiştirmeye çalışıyorlar. Bu vefasızlık Galatasaray sevgimi yüreğimden söküp atamaz. Ben, Galatasaraylı Hasan Şaş’ım ve öyle kalacağım."

Hasan Şaş’ın hastanedeki odasında maçı Futbol Smart’tan naklen izlediği belirtildi.



Kategori : SPOR