Bu fotoğraflar mahkemelik!

Bu fotoğraflar mahkemelik!
Teoman'a şantaj yapmak istediler. Ama o soluğu mahkemede aldı. Abone olSanatçı Teoman'ın bazı fotoğraflarını yayımlayarak, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği'' öne sürülen Halil Çilingir'in, 4,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

 TEOMAN'IN ŞANTAJ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya t ersağ nedir utuksuz sanık Halil Çilingir katılmadı. Duruşmada kamuoyunda ''Teoman'' olarak bilinen ''müdahil'' Fazlı Teoman Yakupoğlu da hazır bulundu.

Şikayeti sorulan Yakupoğlu, yayının bilinçli olarak yapıldığına inandığını belirterek, ''Şantaja ilişkin yayınlar bir çok gazeteye teklif edilmişken, sadece bu kişi ve bu gazete teklifi kabul etmiştir. Şikayetçiyim'' dedi.

Esas hakkındaki görüşünü açıklayan Cumhuriyet Savcısı Kadri Nazmi Yelkenci, Takvim Gazetesi'nin 8 Şubat 2008 tarihli sayısının 2. sayfasında, Halil Çilingir tarafından hazırlanan haberin yer aldığını ifade etti.

Haber ile yayımlanan fotoğrafların Yakupoğlu'nun özel hayatına ilişkin görüntüler olduğunu anlatan savcı Yelkenci, Çilingir'in ''özel hayatın gizliğini ihlal etmek'' suçundan 1,5 ile 4,5 yıl arasında hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.

Savcı Yelkenci, Çilingir'in, ''soruşturmanın gizliğini ihlal etmek'' ve ''hakaret'' suçlarından ise beraatına karar verilmesini istedi.

Duruşma, sanık avukatının esas hakkındaki savunmasını hazırlaması amacıyla ertelendi.



Kategori : MAGAZİN