Tuncelide sıcak gece!

Tuncelide sıcak gece!
Başbakan yarın Tunceli'ye gidecek. Terör örgütü bunu fırsat bilip kentte karışıklık yaratmaya çalışıyor. Polis noktasına ateş açıldı. Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Tunceli'ye gitmesinin öncesinde kentte hain bir saldırı gerçekleşti.

Tunceli’nin Esentepe Mahallesi’ndeki özel harekat polis noktasına teröristler tarafından uzun namlulu sil seo ahlarla taciz ateşi açıldı.

Tunceli Valisi Mustafa Yaman, polis noktasına taciz ateşi açtıktan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonun hava destekli olarak sürdüğünü söyledi.

Mustafa Yaman, merkez Esentepe mahallesindeki Tunceli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'ndeki polislerin görev yaptığı kontrol noktasına, teröristlerce çok uzun mesafeden taciz ateşi açıldığını hatırlattı.

Polisler tarafından teröristlere hemen karşılık verildiğini ifade eden Yaman, ''Yaşanan olayda herhangi bir güvenlik görevlimiz yaralanmamıştır'' dedi.

Özel harekat polislerinin karşılık vermesinin ardından teröristlerin kaçtığını belirten Yaman, şunları kaydetti:

''Saldırının ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için hava destekli operasyon devam ediyor. Kaçan teröristler arasında yaralıların olduğu bize gelen bilgiler arasında. Ancak detaylı açıklamayı operasyonun tamamlanmasının ardından bölgede yapılacak arama tarama çalışmalarından sonra yapabiliriz.''

Tunceli kent merkezi ve çevresinde halen silah sesleri duyuluyor.



Kategori : GÜNCEL