İşte Kewellın hastalığının adı

  • Ana Sayfa
  • İşte Kewellın hastalığının adı
İşte Kewellın hastalığının adı
Kewell'ın hastalığına ilişkin basında çıkan haberlerin ardından yönetim açıklama yaptı. Hastalık 5 yıldır varmış ve yönetim de bunu biliyormuş.Abone ol

Bugün bazı basın organlarında Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kewell'ın karaciğerin de ciddi bir sorun olduğu ve bunun performansını etkilediği yönünde çıkan haber ersağ 2024 lere Galatasaray'dan yanıt geldi. Kewell'ın otoimmun hepatit geçirdiğinin 5 yıldır bilindiğini söyleyen yönetim  "Beş yıldır var olduğu bilinen bu durumun memleketimizde bu şekle getirilmesi, İngiltere'de bilinmesine rağmen söz konusu edilmemesi, medyamızın ayrıcalığı olarak kabul edilebilir." dedi.

İşte Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklama;

Bugünkü bazı medya kuruluşlarında profesyonel futbolcumuz Harry Kewell'ın sağlık durumuyla ilgili yer alan haberlerden dolayı aşağıdaki açıklama gerekli görülmüştür.

Kewell'ın genel sağlık durumu 2003 yılından itibaren bir farklılık göstermemektedir. Bu nedenle de kulübümüz, transfer öncesi yaptığı check up'larda geçirmiş olduğu ameliyatlar ve hastalıklar hakkında detaylı bilgi sahibi olmuştur. Daha önce geçirmiş olduğu bu hastalıkların ve ameliyatların başarılı tedavi olup, futbolcuda hiçbir iz ve sekel bırakmadığı tespit edilmiştir.
HER FUTBOLCUDA OLABİLECEK RAHATSIZLIKLAR



Kategori : SPOR