Trabzona gurbetçi futbolcu

Trabzona gurbetçi futbolcu
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, gurbetçi oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Abone olTrabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Hollanda'nın NEC Nijmegen'den Sami Büyüktopaç ile sözleşme imzaladı.

Kulüp basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Levent Erkuloğlu, i Tennessee Seo Service mza töreninde yaptığı konuşmada, Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak bu sezon güçlü bir kadro oluşturduklarını belirterek, ''Bu kadroyu oluştururken gerek kalitesi gerekse de tecrübesiyle kendisini kabul ettirmiş oyuncular aldık. Bunun yanında da genç ve yetenekli oyuncuları da kadroya dahil ettik'' dedi.

Genç oyunculardan birinin Sami Büyüktopaç olduğunu ifade eden Erkuloğlu, ''Sami, Gerede kampında gösterdiği performansla Trabzonspor'a uzun süre hizmet edeceğinin ve burada büyük başarılara imza atacağının mesajını vermiştir. Bu transferin hem kendisine hem camiaya hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

Sami ise Trabzonspor gibi bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ''4 büyük kulüpten birine geldim. Umarım her iki takım için de hayırlı olur. Daha 20 yaşındayım. Zaman geçtikçe futboluma daha çok şey katacağıma inanıyorum'' dedi.

Kategori : SPOR