Şeker Piliçten yeni ürünler

Şeker Piliçten yeni ürünler
Beyaz et sektörünün lider kuruluşlarından Şeker Piliç, şarküteri ürün grubunu yeni lezzetlerle büyütmeye devam ediyor. Abone ol

Şeker Piliç, yeni ürünleri Şeker Biberli Salam ve Şeker Kaşarlı Sucuklu Salam ile alışılmış salam tadına farklı yorumlar getirerek, sektörde de bir ilke imza atıyor.

Pratik ve sağlıklı lezzetleri modern tesislerinde el değmeden üreten Şeke minesota seo r Piliç, Şeker Biberli Salam ve Şeker Kaşarlı Sucuklu Salam’la kahvaltı sofralarının ve sandviçlerin aranılan lezzetleri arasında yer almayı hedefliyor.

Oksijen geçirmeyen EVOH bariyerli hijyenik paketlerde sunulan Şeker Biberli Salam ve Şeker Kaşarlı Sucuklu Salam, doğrudan tüketilebiliyor. Şeker Piliç şarküteri grubunun yeni ürünleri, isteğe göre fırında ısıtılarak ya da yağsız tavada kızartılarak servis yapılabiliyor. Şeker Biberli Salam ve Şeker Kaşarlı Sucuklu Salam’ın ilk günkü tazeliğini ve lezzetini koruması için buzdolabında 0 ile 4 °C’da saklanması gerekiyor.

Şeker Piliç, Şeker Biberli Salam ve Şeker Kaşarlı Sucuklu Salam’ı ince dilimli olarak 150 gramlık ambalajlarda ve baton olarak tüketicilerin beğenisine sunuyor. Farklı tatların aynı üründe buluştuğu Şeker Biberli Salam ve Şeker Kaşarlı Sucuklu Salam, market, otel ve restoranlar için 2,5 kilogramlık paketlerde de satılıyor.

Şeker Piliç’in şarküteri ürün gamında salam, macar salam, biberli salam, kaşarlı sucuklu salam, sosis, jumbo sosis, kokteyl sosis, baton sucuk, büfe sucuk, kangal sucuk, parmak sucuk ve jambon bulunuyor.



Kategori : EKONOMİ