Dedesi ve ninesinin nikahını gördü

  • Ana Sayfa
  • Dedesi ve ninesinin nikahını gördü
Dedesi ve ninesinin nikahını gördü
Konya’da 17 yıl sonra yeniden evlenen çiftin nikah törenine, 6 yaşındaki torunları da tanıklık etti. Abone ol

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, Çavuşçugöl Belediyesi ve Ilgın Muhtarlar Derneği işbirliğiyle düzenlenen toplu nikah töreninde, 17 yıl önce anlaşamayarak boşanan Sefanur Kırlı gastric sleeve turkey prices ve Selahattin Çetinkaya çifti, yeniden nikah masasına oturdu.

Aile içi geçimsizlik nedeniyle 37 yıl önce evlendikleri eşiyle 17 yıl önce ayrıldıklarını anlatan Sefanur Kırlı, “Eşim ve ben geçen bu süre zarfında çok sıkıntılı günler geçirdik. Çocuklarımızın ayrı kalmasına daha fazla gönlümüz razı olmadı. Onların isteği üzerine yeniden bir araya geldik” diye konuştu. 3 çocuk ve 2 torun sahibi olan Sefanur Kırlı, eşiyle barışarak yeniden bir araya geldiği için çok sevinçli olduğunu söyledi.

Anne ve babasının nikahına şahitlik yapan Gülnur Çetinkaya ise “Böyle bir olaya şahit olan ender evlatlardan biri olduğumu düşünüyorum. Annem ve babam yeniden bir arada olacakları için ben çok mutluyum” dedi.

17 yıl sonra yeniden evlenen dedesi ve babaannesinin nikahına tanıklık eden torun İlayda Çetinkaya da nikah boyunca babaannesinin kucağından inmedi.



Kategori : GÜNCEL