Biçerdöver 4. kata çıktı

Biçerdöver 4. kata çıktı
Biçerdöver bayisi sahibi çalışır vaziyetteki biçerdöveri vinç yardımıyla inşaat halindeki iş yerinin çatısına yerleştirdi.Abone olKocaeli'nin Gebze ilçesinde bir biçerdöver ve traktör bayisi, ilgi çekmek amacıyla 100 bin avro değerinde çalışır vaziyetteki biçerdöveri vinç yardımıyla inşaat halindeki iş yerinin çatısına yerleştirdi.

Bi e-ticaret seo çerdöver, traktör ve tarım aletlerinin Gebze'deki yetkili bayiliğini yürüten Ahmet Mustafa Karataş, AA muhabirine, 1952 yılından beri Gebze'nin Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki iş yerinde tarım sektörüne hizmet verdiklerini, bundan sonra eski iş yerinin yanı sıra Yenikent Mahallesi'nde inşaatı tamamlanmak üzere olan iş merkezinde faaliyet göstereceklerini söyledi.

İnşaat devam ederken, iş merkezinin üzerine reklam amacıyla biçerdöver yerleştirmeyi düşündüğünü belirten Karataş, yaklaşık 100 bin avro değerindeki biçerdöveri vinç yardımıyla 4 katlı binanın çatısına yerleştirerek bu düşüncesini gerçekleştirdiğini anlattı.

Daha inşaat tamamlanmadan biçerdöverin oldukça ilgi çektiğini ifade eden Karataş, ''Biçerdöverin TEM Otoyolundan görülmesi ilgiyi daha da artırdı. Çevreden çok olumlu tepkiler aldım. İnşaat tamamlandıktan sonra geceleri biçerdöverin bulunduğu alanı ışıklandırıp, makineyi bir operatör yardımıyla olduğu yerde zaman zaman çalıştıracağım. Bunun çok daha fazla ilgi çekeceğini düşünüyorum'' dedi.



Kategori : GÜNCEL