Ahmet Tan iddiaları yalanladı

Ahmet Tan iddiaları yalanladı
DSP İstanbul Milletvekili Ahmet Tan, Zeki Sezer ile ilgili bugün medyaya yansıyan haberleri sert bir dille yalanladı.Abone olDSP İstanbul Milletvekili Ahmet Tan, parti Genel Başkanı Zeki Sezer hakkında bugün bir gazetede çıkan haberle ilgili olarak, ''Bu Bülent Ecevit'in aziz hatırasına karşı saygısızlık ve terbiyesizliktir'' dedi.

Tan, TBMM'de gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın Türk siyaseti açısından üz seo tips üntü verici olduğunu söyledi. Ahmet Tan, ''Kesinlikle çok yanlış ve ayıp bir açıklama. Bir ibretlik iftira belgesi olduğunu söyleyebilirim. Türk siyaseti adına ayıp bir şey. Çünkü insanların siyasete girmesini teşvik eden değil, aksine caydıran bir hadise'' diye konuştu.

Böyle bir iftiranın sahiplerine lanet okuduğunu dile getiren DSP'li Tan, olayın parti içi muhalefetle de ilgisinin olmadığını ifade etti.

Tan, ''Bu Bülent Ecevit'in aziz hatırasına karşı saygısızlık ve terbiyesizliktir. Muhalefet yapacak kişi ne derdi söylemi varsa ortaya koyar. Bu Rahşan Hanıma da Bülent Ecevit'e de saldırgan bir yöntem. Bu yöntemin başka partilerde de kullanılmamasını diliyorum. Çizgiden aşağı, çizgiden yukarı ne derseniz deyin imzasız bir iftira mektubudur. Hiç bir insanın adını kullanarak böyle bir şey yapılmaması lazım'' diye konuştu.

''DSP HALA BİRİLERİNİN KORKULU RÜYASI''
DSP İstanbul Milletvekili Ayşe Jale Ağırbaş da kurultaydan önce 20 kişilik bir grup oluşturduklarını ve mali konular üzerinde çalışma yaptıklarını söyledi.

Bu tür haberlerin partiyi yıpratmaya yönelik olduğunu vurgulayan Ağırbaş, ''DSP herhalde hala birilerinin korkulu rüyası durumunda. Hala yıpratma çabaları devam ediyor diye düşünüyorum'' dedi.



Kategori : POLİTİKA