Kanserden kaçtı uçak düştü!

  • Ana Sayfa
  • Kanserden kaçtı uçak düştü!
Kanserden kaçtı uçak düştü!
İspanya'da düşen uçakta bir Türk yolcu vardı. Onun hikayesi kaderden kaçılamayacağını çok iyi gösteriyor. Bakın neler yaşamış?Abone ol

Uçak kazasında ölen Mustafa Erdil, 1985'te Petkim'den "Kanser tehlikesi yüksek" deyip istifa etmişti. Ancak İspanya'daki uçak kazasında öldü..

KORKUNÇ UÇAK KAZASININ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ  İspanya'n maryland seo ın başkenti Madrid'deki Barajas Havaalanı'nda kalkış sırasında düşen uçakta bulunan Mustafa Erdil, kanser tehlikesine karşı Petkim'den istifa edip kendi işini kuran bir işadamıydı.

Aliağa'da faaliyet gösteren 19 aktif gemi söküm firmasından biri olan Dörtel Gemi'nin sahibi ve Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği 2'nci Başkanı olan Erdil'in bu işe geçişte ürkütücü bir bir hikâyesi var.

O hikayeyi Sabah Gazetesi'nden Şah Tanyeri şöyle anlatıyor:

'ÇALIŞANLARIN ÇOĞU KANSER'

"Gemi söküm işinden önce ne iş yaptığını sorduğumda, Aliağa'daki Petkim'de çalıştığını söyledi. Bir süre çalışıp 1985 yılında istifa ettiğini belirten Erdil, ayrılma nedenini ise kanser tehlikesi olarak açıkladı. Erdil'e göre, "burada çalışanların büyük çoğunluğu kanserdi" ve böyle bir ağır sağlık riski olan ortamda daha fazla çalışmak istememişti. Ayrıldıktan sonra kendi şirketini kurup, gemi bakım onarımı ile ikinci el gemi makinelerinin ticaretiyle işe başladı. 1991 yılından bu yana söküm işi yapan Erdil, bugüne kadar 50 kadar gemiyi söktüğünü belirmişti.



Kategori : GÜNCEL