Ramazan’da ucuza uçuş imkanı

  • Ana Sayfa
  • Ramazan’da ucuza uçuş imkanı
Ramazan’da ucuza uçuş imkanı
THY ve Pegasus, Ramazan ayında yüzde 25 indirimli uçacak. SunExpress biletleri de Ramazan boyunca taksitle alınabilecekAbone ol

Ramazan ayında uçmak isteyenlere iyi haber. Türk Hava Yolları, 1-24 Eylül arasında iç hatlarda hem business hem ekonomi sınıfta yüzde 25 indirim yapacak. İndirim için uçak rezervasyonunun seyahatten en geç 5 gün önce yapılması ve en azından tek yön rezervasyon kaydı bulunması gerekiyor.

Pegasus Havayolları da, Ramazan’a özel bir indirim kampanyası başlattı. Pegasus yolcuları 8-26 E new mexico seo ylül tarihleri arasında tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçacak.

İç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van uçuşları ve dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir’den; Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih’e karşılıklı seferleri için Ramazan indiriminden yararlanmak isteyen Pegasus misafirlerinin bilet rezervasyonlarını en geç 172 saat (7.5 gün) önce yapmaları gerekiyor.

Ramazan kampanyası kapsamında uygulanan yüzde 25 indirim, vergiler haricindeki ücret üzerinden yapılıyor. Kampanyanın bilet satışları 25 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

SUNEXPRESS’TEN TAKSİTLİ BİLET
SunExpress de yolcularına, yaklaşan Ramazan döneminde iç hatlarda birbirinden cazip fırsatlar sunacak. SunExpress biletleri, Ramazan boyunca Worldcard sahiplerine 3+3=6, Maximum sahiplerine ise 3+2=5 taksitte satılacak.

SunExpress’in Aralık 2007’de başlattığı, yolcularına uçuş başına 1 puan veren, her 5 puan için bir tek yön bileti armağan eden “5’i 1 Yerde” kampanyası kapsamında, Ramazan’da yapılacak her uçuş, 2 puan kazandıracak. Aileler birleşecek, 1 kişi bedava uçacak!.. Ramazan döneminde SunExpress ile birlikte seyahat eden her 10 kişiye, 1 kişilik bilet armağan edilecek.

SunExpress’in “Her şey dahil” uygulamasında, iç hat bilet fiyatları tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil.

Onur Air ise Ramazan ayına ilişkin kampanyasının ayrıntılarını Salı günü açıklayacak.



Kategori : EKONOMİ