Moda alkolikleri küfür hareketi

  • Ana Sayfa
  • Moda alkolikleri küfür hareketi
Moda alkolikleri küfür hareketi
Yasağın savunulacak tarafı yok! Kimsenin yaşamına müdahale edilmemeli; ancak ya özgürlük diyerek hakaret edenler..!Abone ol


İNTERNETHABER

Balçiçek Pamir, daha dün türbanlılar için kaleme aldığı yazısında bazı kesimlerin uyguladığı sosyal şiddeti gözler önüne serdi. Ayrımcılığı körükleyen k arkansas seo esim sadece iktidar mı?

Türbanlıyı cüzzamlı ilan eden kesim, konu özgürlük olunca mangalda kül bırakmıyor! Şimdi Moda'ya kadar uzanıyor ve alkol yasağını protesto eden bir grubun hakaretlerine doğru yol alıyoruz...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Beltur AŞ’nin Moda iskelesindeki içki yasağı her Cuma akşamı, bira ve şarap şişeleriyle protesto ediliyor. Protestoya katılımın ön kabülü ise içki içmek!

"Özgürlüklerin hiçbir şartta yasaklanmamalı" ön kabülüyle buraya kadar herşey normal karşılanabilir ya bundan sonrası..!

Balçiçek Pamir'in türbanlılara uygulanan sosyal şiddeti gözler önüne serdiği o yazısının ardından Moda'daki bu içki yasağı protestosu, neredeyse internette "hakaret hareketine" dönüştü.

Moda protestocuları, ünlü sosyalleşme sitesi Facebook'ta kurdukları grupta, içki içmeyenler değil karara karşı çıkanlara dahil bir çok kişiye küfür ediyor.



Kategori : GÜNCEL