Tacizciler yakayı ele verdi

Tacizciler yakayı ele verdi
Alanya'da diskodan çıkan turist kadınları taciz ettikleri belirtilen üç kişi, Aksaray'da yakalandı.Abone olAntalya'nın Alanya ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce diskodan çıkan turist kadınları taciz ettikleri öne sürülen ve belediyenin güvenlik kameralarından eşkalleri belirlenen 3 kişi, Aksaray'da yakalanarak Alanya'ya getirildi.

Taciz görü rusca seo ntüleri bazı televizyon kanallarında yayınlanan 3 zanlının yakalanması için çalışma başlatan Alanya polisi, önce 3 zanlının Alanya'da kaldığı oteli belirledi.

Otel kayıtlarındaki kimlik bilgilerinden yola çıkarak zanlıların Aksaray'da yaşadığını tespit eden polis, akraba olan Murat D. (25) ve Murat D. (24) ile bu kişilerin turistleri taciz etmesi konusunda azmettiricilik yaptığı iddia edilen Harun Ü'yü (25) evlerinde yakaladı.

Alanya'ya getirilen zanlılar, Emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, 11 ve 12 Ağustos geceleri 3 kişinin, rıhtım bölgesindeki eğlence yerlerinin önünde, kadın turistleri sözle ve elle taciz ettikleri şikayetinde bulunulmuş, polis, diskoların önünde yakaladığı 3 genci uyararak, olay yerinden uzaklaştırmıştı. Daha sonra 3 gencin, güvenlik kameralarınca çekilen taciz görüntüleri basına yansımış, savcılık zanlıların yakalanmasını istemiş, polis de kamera görüntülerinden yola çıkarak bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

Kategori : GÜNCEL