DTPlilerle polis arasında gerginlik

  • Ana Sayfa
  • DTPlilerle polis arasında gerginlik
DTPlilerle polis arasında gerginlik
DTP D.Bakır İl Başkanlığı binası önünde partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. DTP'li milletvekilleri ile polisin görüşmesi sonucu gerginlik sona erdi.Abone ol

Demokratik Toplum Partisi (DTP) Diyarbakır İl Başkanlığı binası önünde partililer ile polis arasında utah seo kısa süreli bir gerginlik yaşandı. DTP'li milletvekilleri ile polisin görüşmesi sonucu gerginlik sona erdi.

Diyarbakır'ın ilçelerinde incelemelerde bulunan DTP'li milletvekilleri ile partilileri dönüş yolunda trafik polisleri durdurdu.

Trafik polislerinin il başkanlığı aracına ceza kesmek istemesi üzerine gerginlik yaşandı. Bu durumu duyun kimi partililer ise DTP İl Başkanlığı'na gelerek olayı protesto etmek istedi. İl binası önünde yapılan protesto gösterisine güvenlik güçleri müdahale etmek istedi.

Partililer polisi taş yağmuruna tuttu. Bunun üzerine takviye kuvvet gönderildi. Daha sonra olay yerine gelen DTP Diyarbakır Milletvekilleri Selahattin Demirtaş, Aysel Tuğluk ve Gültan Kışanak ile İl yöneticileri, polisle görüşme yaptı.

Görüşmeler sonrası gerginlik sona erdi.



Kategori : GÜNCEL