Deniz Baykal salona giremedi

Deniz Baykal salona giremedi
Genelkurmay'daki devir teslim törenine damga vuran olaylardan biri de CHP Lideri Deniz Baykal oldu.Abone olTrafiğe takılan Baykal, Genelkurmay kapısından dönmek zorunda kaldı. Tören başladıktan 1 dakika sonra gelen CHP lideri, kapıda görevli albay tarafından "Tören başladı. Komutanlarımızın emri üzerine kimseyi almı south california seo yoruz." sözleriyle durduruldu.

Bunun üzerine Baykal, " Komutanlarınızın emri ise tabii ki bunu yerine getireceksiniz. Ancak geldiğimi lütfen kendilerine iletin" dedi.

Zaman'dan Habip Güler'in haberine göre davetliler arasında yer alan Baykal, ana yollardaki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın provaları sebebiyle trafiğe takıldı. Bu yüzden törene bir dakika geç kaldı. CHP lideri, törenin yapıldığı salonun kapısına vardığı sırada İstiklal Marşı okunuyordu.

Ancak Baykal, kapıda görevli albay tarafından durduruldu. Edinilen bilgeye göre albay, "Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan geldiler. Tören şu an itibarıyla başladı. Komutanlarımızın emri çerçevesinde hiç kimseyi içeri alamıyoruz" dedi. Baykal, kısa bir şaşkınlığın ardından "Komutanlarınızın emri ise tabii ki bunu yerine getireceksiniz. Ancak törenden sonra geldiğimi lütfen kendilerine iletin." karşılığını verdi. Ardından makam aracına binerek parti genel merkezine döndü.

Kategori : POLİTİKA