tsk.mil.trden 1 günlük devrim!

tsk.mil.trden 1 günlük devrim!
Orgeneral Yaşar Büyükanıt, dünkü törenle görevi Orgeneral Başbuğa teslim etti. Teslim töreninden sonra TSK hızlı davrandı! Abone olOrgeneral Yaşar Büyükanıt, dün Genelkurmay Karargahı'nda düzenlenen törenle Genelkurmay Başkanlığı görevini Orgeneral İlker Başbuğ'a devretti.
minesota seo
Devir teslim töreninin ardından Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesi olan www.tsk.mil.tr'de 25. Genelkurmay Başkanı olan Org. Yaşar Büyükanıt'ın fotoğrafı ve özgeçmişinin bulunduğu kısım değiştirildi. Kanal D'nin duyurduğu haberde sitenin sağ üst köşesinde bulunan Genelkurmay Başkanı ile ilgili bilgilerin bulunduğu bölüme görev süresi resmen 30 Ağutos'ta başlayacak olan Org. Başbuğ'un fotoğrafı ve özgeçmişi konuldu.

Böylece Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesi 1 gün önceden Org. İlker Başbuğ'un Genelkurmay Başkanlığı'nı ilan etmiş oldu.

Sitede bulunan Org. Büyükanıt'ın özgeçmişinde "30 Ağustos 2008 tarihinde emekliye ayrılmıştır" ibaresi bulunurken, Org. Başbuğ'un özgeçmişinde ise "30 Ağustos 2008 tarihinden geçerli olarak Genelkurmay Başkanlığı görevine atanmıştır" deniliyor..


Kategori : GÜNCEL