İki ajans Şırnakta çuvalladı

  • Ana Sayfa
  • İki ajans Şırnakta çuvalladı
İki ajans Şırnakta çuvalladı
Anlayan varsa beri gelsin.. Ortada tek olay var. Ama iki ajans iki farklı habere imza attı. Yorum sizlerin..Abone olŞırnak'ta iki askerin ölümü üç farklı şekilde yazıldı. Ölümlere birbirinden farklı, uzaktan yakından ilgisi olmayan nedenler gösterdiler. Bu tuhaf olaya imza atanlar ise Doğan Haber Ajansı (DHA) ve İhlas Haber Ajansı (İHA)..

Doğan Haber Ajansı ise nöbetçi askerin silahından çıkan kurşunla iki askerin öldüğünü yazdı. İHA ise çok daha farklı ersağ 2023 ydı. Ajansa göre cinnet geçiren asker iki askeri vurarak öldürmüştü.

Sözü daha fazla uzatmıyor ve aynı olaya iki farklı haber çıkartan ajansların geçtiği metni veriyoruz. Yorum sizlerin...

İHA: Cinnet

Şırnak'ın Cudi Dağı eteklerinde bulunan Hisar Tabur Komutanlığı'nda görevli bir asker bunalıma girerek iki asker arkadaşını vurdu. İki asker hayatını kaybederek şehit oldu.
Cudi Dağı eteklerinde bulunan Hisar Tabur Komutanlığı'nın nizamiyesi önünde kriz geçiren ve henüz ismi açıklanmayan asker, kendi silahı ile nöbet tutan iki arkadaşını vurdu. Olayda Sivas nüfusuna kayıtlı Piyade Çavuş Zekeriya Demirkaya ile Zonguldak'ın Alaplı ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma er Erhan Boz şehit oldu.
Askeri savcılık tarafından olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DHA: Kaza kurşunu

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi’nde bulunan Hisar Taburu'nda bir askerin silahından kazayla çıkan kurşunlar, Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya ile Jandarma Er Erhan Boz'un şehit olmasına neden oldu.

Silopi'deki Hisar Taburu'nda bu sabah saatlerinde nöbet sırasında bir askerin silahı kazayla ateş aldı. Silahtan çıkan kurşunlar, Jandarma Çavuş Zekeriya Demirkaya ile Jandarma Er Erhan Boz'un şehit olmasına neden oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, şehit Demirkaya'nın cenazesi memeleketi Sivas’a, şehit Boz'un ise, Zonguldak'a gönderileceği bildirildi.

Kategori : GÜNCEL