Baykal darbeyi mi ima etti?

Baykal darbeyi mi ima etti?
CHP lideri öyle bir cümle kurdu ki bu sözler Erdoğan'ı ve sivil toplum örgütlerini çok kızdıracak!Abone olGenelkurmay Başkanlığı'na atanan Orgeneral İlker Başbuğ'un açıklamalarını değerlendiren CHP lideri Deniz Baykal, çok tartışılacak sözler sarfetti.

Mill nyc seo iyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila'ya konuşan Baykal, askerden 'söz' dışında başka şeyler beklediğini belirtti. "İlker Paşa çok doğru şeyler söyledi, çok güzel analizler, saptamalar yaptı. Ama paşalar her zaman böyle güzel konuşmalar yapıyorlar da...' diyen Baykal'a "ama"yla neyi kastettiği soruldu. Baykal, "Artık komutanların konuşmaları etrafında siyasi tartışmalar yapmak istemiyorum, sözle etkili olma aşaması geride kaldı" demekle yetindi.
Söz yetmez!
Baykal, komutanların yaptığı saptama ve uyarıların etkili olacağına inanmadığını ifade ederek "Bu güzel konuşmalar daha önce de yapıldı, ben de defalarca benzeri konuşmalar yaptım, uyarılarda bulundum. Sonuç ne oldu? Türkiye belli bir yola sokuldu ve öyle devam etti. İktidar bu konuşmaları, hiç dikkate almadı" dedi.


Kategori : POLİTİKA