İyilik etti kötülük buldu

İyilik etti kötülük buldu
Eşiyle kavga eden arkadaşını evine aldı. Hayatının şokunu yaşadı. O kadın kocası ile kaçtı... Abone olAdana'da ikiz bebeklerine hamile olan Y. Ö. (28) eşiyle kavga ettiği için ortada kalmasın diye evine aldığı arkadaşının kocası ile birlikte kaçmasıyla google ads ayarları yıkıldı.

Eşinin bulunması için karakola başvuran genç kadın ’G.A’nın babası kızının kocasıyla kavgalı olduğunu söyleyip, bizde kalmasını istedi. 1.5 yaşında da bir kızı olan G.A’yı ortada bırakmamak için evimize aldık. Kayseri’de oturan kocasını Adana’ya çağırıp, barıştırmak istedik ama barışmadılar.

Kocamla aralarında bir yakınlaşma olduğundan hiç haberim yoktu. İki ay önce, çocuklarım Melisa (5) ve Mertcan (3) ile beni ortada bırakıp kaçtılar. İki aydır kira parasını ödeyemediğim için gece yarıları ev sahibine görünmeden gizlice eve giriyorum’ dedi.

Çocuklarının babalarını istediğini söyleyen Y. Ö. ‘Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden yardım istedim. İkizlerimi doğurduktan sonra çalışır, devlete borcumu öderim’ diye konuştu.

Kategori : GÜNCEL