Skibbeye göre 2. yarı iyiydi

Skibbeye göre 2. yarı iyiydi
Galatasaray’ın hocası Skibbe, gol bulamamalarını, Kayserispor’un katı savunma yapmasına bağladı.Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kayserispor’un karşılaşma boyunca katı savunma yaptığına dikkat çekerek, özellikle ikinci yarıda iyi futbol oynamalarına rağmen gol atmayı başaramadıklarını söyledi.

Skordan hiç memnun olmadığını kaydeden Alman hoca, “Kayserispor tek forvet ve kalabalık o louisiana seo rta saha ile oynadı. Bizim üzerimize gelmeyi tercih etmediler. Dolayısıyla onların savunma oyunlarını geçmek zor oldu. Buna rağmen ikinci yarıda iyi oynayarak net pozisyonlar bulduk, fakat gol atamadık” dedi.

Orta sahadaki isimlerin iyi oynaması nedeniyle üçüncü oyuncu değişikliğini yapmadığını belirten Skibbe, doksan dakika kulübede oturttuğu Cassio Lincoln’ü yedeğe çekmesiyle ilgiyi soruya, “Lincoln’ün, Steaua Bükreş maçında ortaya koyduğu oyundan memnun değildim. Bu yüzden bir başka oyuncuma şans verdim. Kalede de değişikliğe gittik. Sanctis görevini yerine getirdi. Bu performansını devam ettirdiği sürece Sanctis’le devam edebiliriz” yanıtını verdi.

Genç teknik adam, Milan Baros’u sahaya sürerken, Ümit Karan’ı oyundan alması konusunda ise “Bizim oyunumuz kötü değildi. Dolayısıyla bir hücum oyuncusunun yerine bir diğerine şans vererek gol atmayı düşündük” yorumunu yaptı.

‘Yolumuz çok uzun’
Steaua Bükreş maçından sonra medyada yer alan takımdan ayrılacağı iddialarına da yanıt veren Skibbe, “Galatasaray ile yoluma devam edeceğim. Gelecek haftalarda daha çok çalışarak iyi bir çıkış yakalayacağız. Yine şampiyon olmak istiyoruz ve bunun için önümüzde çok uzun bir yol olduğunu biliyoruz” diye konuştu.



Kategori : SPOR