Provakatörden tuhaf savunma!

Provakatörden tuhaf savunma!
Üniversitede karşıt görüşlü öğrencilere silah sıkan Ömer Ulusoy mahkemedeydi. Bakın kendini nasıl savundu?Abone ol

Akdeniz Üniversitesi'nde 4 ve 6 Nisan 2008 tarihleri arasında meydana gelen olaylarla ilgili yangılanan 5'i tutuklu 25 sanığın yargılanmasına devam edildi.  Ulusoy orada ne işi olduğunu "benim de duygularım var" diye anti seo yaptırmak istiyorum açıkladı.

Antalya 2. ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu alarak yargılanan Ömer Ulusoy, Tahir K, Çağrı B, İsmail.A.T, Ahmet P. ve tutuksuz yargılanan bazı sanıklar katıldı. Bir önceki duruşmaya katılmayan sanıkların ifadesini alan mahkeme başkanlığı ardından tutuklu sanıkların tek tek kısa bir şekilde isteklerini aldı.

HER ŞEYİ BAYRAK İÇİN YAPTIM

Mahkemeye siyah takım elbiseyle katılan ve Mahkeme heyeti başkanına her şeyi Türk bayrağı için yaptığını söyleyen Ömer Ulusoy, "Karşı grupta bulunan bu arkadaşların üniversite öğrenci olması onların masum olmasını göstermez. Abdullah Öcalan'da üniversite okurken PKK sempatizanı oldu ve bakın Türkiye'yi ne hale getirdi. Üniversiteye Bayrak yakıldığını duyduğum için gittim. Bizim mücadelemiz Türk bayrağı içindir" dedi.

Mahkeme başkanın 'bu söylediklerin isteğin değil düşüncelerin' demesi üzerine Ömer Ulusoy:"Bu gerçek bir sorun efendim. Bayrak yaktıkları için gittim"dedi.

BENİM DE DUYGULARIM VAR



Kategori : GÜNCEL