İngiltere bu Türkü konuşuyor

İngiltere bu Türkü konuşuyor
Bu Türk anne konuşuluyor. İmam nikahı ile ikinci evliliğini yaptı. 5 ile 11 yaşları arasında 3 çocuğunu evde bırakıp balayına gitti. Abone olİngiltere, 2 hafta önce imam nikahıyla evlendiği yeni eşiyle birlikte yurtdışına balayına çıkarken, yaşları 5 ile 11 arasında değişen 3 çocuğunu evde yalnız bırakan 33 yaşındaki Türk kadını konuşuyor.

1992'de Pervez Sadık adlı adamla evlenmek için Türkiye'den louisiana seo İngiltere'ye giden Simten Sadık'ın (Sezgün), balayından dönüşünü bekleyen polis, kadının İngiltere'ye iner inmez gözaltına alınacağını belirtti.

2 yıl önce evliliklerinin kötü gittiğini öne sürerek eşinden ayrılan Sadık, karısının Nisan ayında kendisini arayarak, Avusturya'da imam nikahıyla yeniden evlendiğini bildirdiğini söyledi.

Karısının yasal olarak halen eşi olduğunu vurgulayan Sadık, çocuklarının yalnız olduğundan haberdar olmadığını belirtti.

Olay, Sadık'ın Leeds'teki komşularından birisinin çocukları bahçede yalnız başlarına oynarken görmesinin ardından ortaya çıktı.

Eve gelen polis ekipleri, çocukları yatak odasında saklanırken buldu. Annelerinin yurtdışında olduğunu söyleyen çocukların, kendileri için bırakılan yemeklerle beslendiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

TÜRKİYE'DE OLABİLİR

Milyoner olduğu söylenen yeni eşiyle sosyalleşme sitesi Facebook üzerinden tanıştığı öne sürülen Sadık'ın, sitedeki sayfasında Kabil'de olduğunu yazdığı belirtiliyor.

Kendisinin de eşiyle Türkçe bir yayın üzerinden tanıştığını kaydeden Sadık ise, karısının büyük olasılıkla yeni eşiyle Türkiye'de ailesinin yanında olduğunu öne sürdü. Kaynak: gazeteport

Kategori : GÜNCEL