Vodafone bayram yaptıracak

Vodafone bayram yaptıracak
Vodafone'dan Ramazan ayına özel kampanya.. Katılan kullanıcılar ay sonunda bayram yapacak.Abone ol

Vodafone'nin, tüm abonelerine Ramazan ayında harcadıkları kontör/YTL/dakikaları bayram haftasında hediye olarak geri vereceği bildirildi.

Vodafone'den yapılan yazılı açıklamada, 29 Eylü michigan seo l 2008'e kadar geçerli "Ramazan Kampanyası"na katılanların, ramazan ayı süresince yapacakları konuşmalarda harcadıkları miktarda kontör/YTL/dakikayı Ramazan Bayramı'nda hediye olarak geri kazanacağı ifade edildi.

Açıklamada, kullandığı tarifeden bağımsız olarak tüm ön ödemeli ve faturalı Vodafone abonelerinin yararlanabileceği kampanyaya katılmak için "ABONE" yazıp 3010'a ücretsiz kısa mesaj göndermenin yeterli olduğu kaydedildi.

Vodafone Ön Ödemeli Müşteriler Pazarlama Müdürü Çınar Erek, yaptığı değerlendirmede, Vodafone'nin, bu kutsal ayda abonelerinin yanında olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, "İlk kez düzenlediğimiz bu kampanyayla, abonelerimizin ramazan ayı boyunca yaptıkları görüşmelerde kullanacakları kontörleri/YTL'leri ve dakikaları, bayram heyecanını sevdikleriyle doya doya paylaşmaları için onlara armağan ediyoruz" ifadesini kullandı.



Kategori : EKONOMİ