Ali Şen iki büyüğü finale çıkardı

  • Ana Sayfa
  • Ali Şen iki büyüğü finale çıkardı
Ali Şen iki büyüğü finale çıkardı
Fenerbahçe'nin efsan başkanlarından Ali Şen, Avrupa kupalarındaki temsilcilerin şanslarını değerlendirdi.Abone olEfsane Başkan Ali Şen, Fenerbahçe'nin G Grubu'nda 10 puan toplayacağını belirterek, "Porto'dan 4, Dinamo Kiev'den de 6 puan alır" yorumu yaptı. Şen, G.Saray ile Beşiktaş'ın da UEFA'da final oynayacağ alaska seo ını iddia etti.

Fenerbahçe'nin Porto'dan bir beraberlik ve bir galibiyet, Dinamo Kiev'den de 6 puan alacağını öne süren Ali Şen, "Arsenal grupta birinci olur. Fenerbahçe de ikinci olarak bir üst tura çıkar" dedi.

Ali Şen, hem F.Bahçe hem de G.Saray'ın transferde geç kalmasını da eleştirerek, "Transferler kamp dönemine yetişmeliydi. Bu konuda geç kalınması takımlara pahalıya maloldu. G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nden bu yüzden elendi" diye konuştu.

EN İYİ KADRO FENER’DE

Beşiktaş ve G.Saray'ın UEFA Kupası'nda final oynayacağını da öne süren Ali Şen, şampiyonluk konusunda ise F.Bahçe'nin rakiplerine şans tanımadı. Sarı-Lacivertliler'in en iyi kadroya sahip olduğunu ve şampiyonluğu kimseye bırakmayacağını dile getiren Ali Şen, "Bu sezon en iyi transferleri Trabzonspor yaptı" açıklamasında bulundu. Şen, Fenerbahçe'nin hocası Luis Aragones'in başarılarıyla kendini kanıtlamış bir isim olduğunu da ifade etti.

Kategori : SPOR