Yaprak Dökümü bomba gibi!

Yaprak Dökümü bomba gibi!
"Yaprak Dökümü" 3. sezonun ilk bölümüyle bugün ekranda olacak. İftarın hemen ardından yayına girecek dizide yok yok! Abone ol

Kanal D’nin iki sezondur izlenme rekorları kıran dizisi "Yaprak Dökümü" üçüncü sezonunun ilk bölümüyle bu akşam saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. İşte başrol oyuncularının görüşleri:

Bu kadar yoğun bir ilgiyi beklemiyordum: Her sene sanki yeni başlıyormuşuz gibi oluyor ve ilk günkü heyecanımız devam ediyor. Ben bu durumu da seyircinin ilgisine ve hikayen rhode island seo in hálá diri kalmasına bağlıyorum.

Yaprak Dökümü işime yaradı: Ben tanınan bir oyuncu olmama rağmen "Yaprak Dökümü" sayesinde daha farklı bir durum oluştu. Ben bu dizinin tutacağına inanıyordum ama açıkçası bu kadar yoğun ilgi beklemiyordum. Öyle ki insanlar "Bizi bırakmayın" diye haykırıyorlar.

Kadro çok uyumlu: Evet aile hikayesi olması seyirciyi bu kadar etkilemiş olabilir. Biz kadro olarak da çok güzel buluştuk. Çok uyumlu bir kadro olduk. Bir de insanlar bu diziyle birlikte kendilerinin dışında başka insanların dramlarına da kafa yormaya başladılar.

Ali Rıza Bey değişecek mi?: Ali Rıza Bey’in değişmemesi mümkün değil aslında. Çok bilgili okumuş bir adam ve bilgili olduğu için de çocukları için endişelenen bir adam. Mutlaka değişecektir, hayata daha geniş bakacaktır ancak yine de ilkelerinden ödün vermez.

FAHRİYE EVCEN/NECLA

Necla huzura eğerecek mi?: Fırtınalar bizde bitmez ama artık ailede herkes yavaş yavaş problemlerle yüzleştiği için biraz yüzsüzleşiyoruz. Bu yüzsüzlükten dolayı herkes birbirine biraz yaklaşıyor. Başta hepimiz çok kibirliydik. Üçüncü sezonda o kibirler azalıyor, birbirimize iyi taraflarımızla da kötü taraflarımızla da daha yakın olacağız.

GÜVEN HOKNA/ Hayriye Hanım

Bu sezon yine entrika var: Biz de bilmiyoruz. Artık ne yazılırsa onu oynayacağız. Yine entrikalar devam edecek. Çünkü günlük yaşamda bunlar o kadar çok ki bu yüzden seyirciyi de ekrana bağlıyor.

Sinem VURAL / HÜRRİYET



Kategori : GÜNCEL