CNN Türk haber Şenlendi

CNN Türk haber Şenlendi
CNN Türk Haber Koordinatörlüğüne deneyimli muhabir getirildi. Karar çalışanlara böyle duyuruldu:Abone ol

CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevine deneyimli haberci Yunus Şen getirildi. Yunus Şen daha önce Star TV ve NTV'de görev yapmıştı.

CNNTÜRK yönetim kurulunun verdiği karar Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Boratav tarafından CNNTÜRK çalışanlarına şöyle duyuruldu:

Değerli arkadaşlar,

Sizlerle önemli bi multi language seo r haberi paylaşmak isterim.

Haber Koordinatörlüğü için arkadaşımız Yunus Şen’i görevlendiriyoruz.

Yunus’un savaş bölgelerinden diplomatik pazarlıklara, haberin sıcağından masa başında editörlüğe, yıllar boyunca kazandığı tecrübelerin bize büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Belki de bu noktada tek şanssızlık, bu görevin Yunus’u sahadan önemli ölçüde uzaklaştıracak olmasıdır.

Yunus petrol diplomasisi üzerine yakında yayınlanacak kitabının son satırlarını tamamlama telaşında, dolayısıyla Perşembe günü görevinin başında olacak.

Kendisine başarılar diliyor, elbirliğiyle bu zor görevi kolay etmeye hazır olduğumuzu hatırlatıyorum.

Bu vesileyle, Gürkan Zengin ve Suat Toktaş’la ilgili bir-iki sözüm de var:

İyi haberciler, gerçek haberciler için yöneticilik her zaman ayakbağıdır, sevgili Gürkan ve Suat’ın bu ayakbağından kurtulmak için acele etmelerini ben hiç yadırgamadım. Kendileriyle çok uzun süredir haberci olarak birlikte çalışıyoruz, bundan her zaman zevk aldım, yönetici olarak birlikte çalışmak da ayrı bir kazanç oldu.

Zor bir dönemde, zor görevlerini başarıyla yerine getiren ve şimdi yeniden haber maratonuna dönmeye hazırlanan Gürkan ve Suat’ta içten teşekkürlerimi sunuyorum.

Hepimize kolay gelsin.



Kategori : GÜNCEL