Erdoğan TSK ziyaretine ne dedi?

Erdoğan TSK ziyaretine ne dedi?
TSK'nın sürpriz cezaevi ziyareti Ankara'da gündeme oturdu. Başbakan Erdoğan görüşmeyi bakın nasıl yorumladı. Abone olBaşbakan Erdoğan, Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ ile Başbakanlık'ta yapılan görüşmenin ardından kameraların karşısına geçen Erdoğan, TSK ziyaretini değerlendirdi.

Başbakan Erdoğan, Genelku gastric botox turkey prices rmay Başkanı Başbuğ ile olan görüşmede Ergenekon sanığı paşalarla TSK'a adına yapılan görüşmeninde gündeme geldiğini söyledi ancak görüşmeyle ilgili detay vermedi. Erdoğan'a göre görüşmede daha çok terörle mücadele konusunu gündeme geldi.

Görüşme insani amaçlıdır!
Başbakan Erdoğan, bugün Kandıra Cezaevi'nde tutuklu bulunan emekli Orgeneral Hurşit Tolon ve emekli Orgeneral Şener Eruygur'a Kocaeli Garnizon Komutanı Korgeneral Galip Mendi'nin ziyareti ve Genelkurmay Başkanlığı'nın ziyarete ilişkin yaptığı açıklama anımsatılarak, değerlendirmesinin sorulması üzerine, şunları söyledi:

''Bildiğiniz gibi savcılığa yapılmış olan bir müracaatla, özel izin neticesinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) adına Garnizon Komutanı görevlendirilerek, insani amaçlı TSK'dan emekli olmuş iki orgeneral ziyaret edilmiştir. Olayı, insani amaçlı olarak yapılmış olan bir ziyaret olarak değerlendiriyoruz. Bunun için de daha farklı şeyler aramanın yanlış olduğu kanaatindeyim. Öbür tarafta zaten işin yargı süreci devam etmektedir. Bununla ilgili de herhangi bir açıklamada bulunmak doğru değil.''

Kategori : POLİTİKA