Ermenistanda Terimin kozu

Ermenistanda Terimin kozu
Yarın Erivan'da oynanacak Ermenistan maçı için son hazırlıklar tamam! Terim, millilere bir lider belirledi, kozu da o isim! Abone olMilli Takımlar Teknik Direktörü, "kapalı kutu" olarak gördüğü rakiplerine karşı dikkatli olacaklarını söylerken, "Turnuvalarda iyi, kötü, genç veya zayıf takım yoktur. Ummadığınız bir takım tarafından engellenebilirsiniz" dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in yarınki Ermenistan maçında kozu Emre Belözoğlu olacak. Terim, dün sabah kamp yaptıkları Swiss Otel’de oyuncuları ile yaptığı toplantıda Ermenistan maçının önemine değinirken, "Grup maçlarına 3 puanla başlamalıyız. Rakibimiz tam bir kapalı kutu. Bu yüzd hipnoz tedavisi en riske girmeden oynamalıyız" dedi.

Yardımcıları Metin Tekin ve Müfit Erkasap ile Ermenistan maçı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Terim, sahaya süreceği takımı kafasında şekillendirdiğini ifade etti.

Rakibi ciddiye almalıyız
Kasığındaki sakatlığı nedeniyle F.Bahçe’nin son iki resmi maçında görev yapamayan Emre Belözoğlu’nun tedavisinin olumlu sonuç verdiğini ve takımla birlikte çalışmalara başladığını hatırlatan Terim, "Ermenistan maçında sahadaki liderimiz Emre olacak. Ondan çok şeyler bekliyoruz" diye konuştu.

Ermenistan’ın tam bir "kapalı kutu" olduğunu ve isimsiz oyunculardan oluştuğuna dikkat çeken Terim, şunları söyledi: "Turnuvalarda iyi, kötü, genç veya zayıf takım yoktur. Ummadığınız bir takım tarafından engellenebilirsiniz. Ümit Milli Takımımız Ermenistan karşısında 2-1 mağlup oldu. Bu nedenle rakibimizi çok ciddiye almalıyız. Ay yıldızlı kadroda bulunan tüm oyuncular Avrupa’nın üst düzey futbolcularından. Bu nedenle daha dikkatli oynarken riske girecek hareketlerden kaçınmalıyız."

Aurelio oynamak istiyor
Ermenistan maçında forma giyecek oyuncuların form durumlarının üst seviyeye çıkmasında Milli Takım doktorları Cengiz Dinç ile Bülent Bayraktar’ın paylarının büyük olduğunu vurgulayan Fatih Terim, sakat futbolcularla ilgili olarak kendileriyle sürekli irtibat halinde olduklarını belirtti. Ve şunları söyledi: "Aurelio İspanya’dan sakat gelmişti ve durumu krikti. Fakat başarılı bir tedavi sonucunda oynayacak duruma geldi. Biraz sıkıntısı var. Bu yüzden riske sokmak istemiyoruz ama o oynamak istiyor."

Hedeflerinin gruplara galibiyetle başlamak olduğunu belirten Terim, sözlerini şöyle tamamladı: "Ermenistan Milli takımı çok maç oynayan bir ekip değil. Yunanistan önündeki karşılaşmasını izledik. Koşan ve fiziğini kullanan oyuncular var. Bunlara karşı özel önlem alacağız. Kanatlarda etkili olmamalıyız. Çünkü ardından Belçika ile oynayacağımız için işi sıkı tutacağız. İlk maçtan 3 puan çıkarmak en büyük hedefimiz."

Kategori : SPOR