Milller Erivanda nasıl karşılandı?

  • Ana Sayfa
  • Milller Erivanda nasıl karşılandı?
Milller Erivanda nasıl karşılandı?
Milli Futbol Takımı, Ermenistan ile yarın yapacağı Dünya Kupası Avrupa elemeleri grup ilk maçı için başkent Erivan'a geldi. Abone olMilliler, güzergah boyunca herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadı.

Milli takım kafilesi havalimanında kalabalık bir medya grubu tarafından karşılanırken, alanda yoğun güvenlik tedbiri alındığı gözlendi.

Milli takım kafilesi, havaalanından çıktıktan sonra şehrin biraz dışında bulunan ve Türk inşaat şirketinin yaptığı Golden Palace Otel'e ulaştı.
(A) Milliler, maçın oynanacağ google reklamları ı Hrazdan Stadı'nda TSİ 18.00'de antrenman yapacak.

TERİM: "ERMENİSTAN GÜÇLÜ VE AGRESİF BİR TAKIM, ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, havalimanında yaptığı açıklamada, Ermenistan'da iyi karşılandıklarını belirterek, "Ermenistan ile çok zorlu bir maç oynayacağız. Ermenistan'ı yenerek grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. Özgener, politik olaylarla sporu birbirine karıştırmamak gerektiğini, kendilerinin sportif amaçlı burada bulunduklarını sözlerine ekledi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ise, maçın zor geçeceğini belirterek, "Ermenistan güçlü ve agresif bir takım. Grupta ilk maçımıza çıkacağız. Ermenistan kendi evinde oynayacak. Ermenistan'ı yenerek grup maçlarına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" diye konuştu.
TFF Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl da, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyerek, "Biz işin siyasi yanında değiliz, futbol yönüne bakıyoruz. Ermenistan Futbol Federasyonu da bunu bu şekilde değerlendirecektir. Burada Türk milletini temsil ediyoruz, bayrağımızı burada en iyi şekilde dalgalandırıp gideceğiz. İnşallah her şey böyle başladığı gibi güzel biter" dedi.

Milli Takımlar Yardımcı Antrenörü Oğuz Çetin ise, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini ifade ederek şöyle konuştu: "Dünya Kupası grup elemelerinde ilk maçımızı oynayacağız. Ermenistan, kamuoyunda bilinmediği derecede etkili bir takım. Her rakibe zorluk çıkarmış bir takım. O açıdan bizi zorlu bir maç bekliyor. Tüm bunların bilincinde sahaya çıkıp bu maçın üstesinden geleceğiz."

Kategori : SPOR