Mustafa Yeşil anıldı

Mustafa Yeşil anıldı
Gaziosmanpaşa Belediyesi eski başkanlarından Mustafa Yeşil, şehit edilişinin 6’ıncı yıldönümünde, anıldıAbone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Yeşil, Gaziosmanpaşalının kalbinde yaşamaktadır. Ve hiç unutulmayacaktır. Bu vesileyle rahmetliye Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum minesota seo ” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi eski başkanlarından Mustafa Yeşil, 2002 yılında görev başındayken şehit edilmesinin yıldönümünde mezarı başında anıldı.

Anma törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Recep Koral, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, GOP Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cahit Altunay ile üst düzey yöneticiler, Yeşil’in aile fertleri, sevenleri ve belediye çalışanları katıldı.

GOP eski Belediye Başkanı Mustafa Yeşil’in, şehit edilişinin 6’ınci yılında Beşyüzevler Kabristanı’ndaki mezarı başında bir anma töreni düzenlendi. Törende konuşan GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Mustafa Yeşil’in görevi başında halka hizmet için canını feda etmiş nice şehitlerimizden birisi olduğunu belirterek, “Yeşil, Gaziosmanpaşalının kalbinde yaşamaktadır. Ve hiç unutulmayacaktır. Bu vesileyle rahmetliye Allah’tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyorum” dedi.



Kategori : GÜNCEL