Şişme kadınla seks gibi...

Şişme kadınla seks gibi...
Spiker Saba Tümer, Erman Toroğlu'na canlı yayında "suni çimi" sordu. Toroğlu'ndan 'kırmızı noktalı' bir yanıt geldi.Abone olSaba Tümer'in sunduğu programa Maraton programındaki partneri Şansal Büyüka ile birlikte katılan Erman Toroğlu, yine izleyenleri çok şaşırttı. Özellikle de suni çime dair benzetmesiyle...

Yazın devam ettiği bu günlerde bazı maçların saat 21:45'te başladığını hatırlatan Erman Toroğlu, minesota seo yaptıkları programın gece yarısı 04:00'e kadar sürdüğünü belirterek, 'kırmızı noktalı' program yapacağız diye konuştu.

Saba Tümer'in sahalardaki 'suni çim'i sorması üzerine ise Erman Toroğlu, yine döktürdü. İşte Toroğlu'nun suni çim ile ilgili sözleri:

"19 Mayıs Stadı'na suni çim yapıldı. Çok net söylüyorum bunu, burada da söyleyeyim ayıp bir şey değil bu... Suni sahada top oynamak şişme kadınla seks yapmaya benzer. Şimdi bunu derken, bu bir espri tamam da ne ahkamlar kesildi; 'Sanki yapmış da biliyor mu? Bu benzetmeyi nasıl yapar?'... Yaaa kardeşim her şeyin tabisi güzel. Bu suni iyi olsa Almanya, İngiltere işin merkezi onlar kullanır. Bizim ülkemiz ısı olarak çok ters bir ülke değil. Soğuk şehirlerde alttan ısıtma yapılırsa üstte çim çok rahat olur. Bu suni çimi çok kuzey ülkelerinde ve Afrika ülkelerinde yapabilirsin."

Saba Tümer, Toroğlu'nun yaptığı benzetmeye kahkahalarla gülerken, Şansal Büyüka, bu tarz ifadelere alışık olduğu için tepki vermedi.

Şansal Büyüka, Toroğlu'nun görüşlerine hiçbir zaman ipotek koymadığını ancak bu tarz ifadeleri sırasında aklına hep RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın geldiğini ve bazı zamanlar partnerini frenlemek durumunda kaldığını anlattı.
Kaynak: televizyongazetesi


Kategori : GÜNCEL