Baykaldan haram para eleştirisi

Baykaldan haram para eleştirisi
Baykal, Deniz Feneri hakkındaki iddiaları tekrarladı. Erdoğan'a ve AK Parti'ye sert eleştiriler yöneltti.Abone ol

CHP lideri Deniz Baykal, İzmir'in kurtuluşunun 86. yıldönümü nedeniyle geldiği İzmir'de Başbakan Erdoğan'a yüklendi.

Almanya'daki Deniz Feneri Derneği davasıyla ilgili iddiaları tekrarlayan Baykal, toplanan paralarla AKP'nin finanse edildiğini savundu. CHP lideri ayrıca AKP siyasetinin temelinde haram para yattığını iddia etti.

-Deniz F alabama seo eneri yolsuzluğu konusunda Başbakan bugüne kadar tanık olmadığımız bir telaş içinde ortalığı birbirine kattı.Ortada bir yolsuzluk olayı var.

-Bununla ilgili Başbakan'ın söylemesi gereken şeyler var. Ama Başbakan bir yayın grubu ve başkanına saldırıyor. Geride kaldığımız bir kaç günde gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır.

-İhtiyacı olanlara yardım edecek, bu amaçla kurulmuş ve bu amaçla para toplayan oluşturulmuş bir kuruluş var.

-Deniz Feneri adında. Böyle bir kuruluş çıkmış, parayı toplamış. 41 milyon Euro Türkiye'ye gönderilmiş. Nasıl gönderilmiş. Şirket kurulmuş, kuryelerle gönderilmiş.

-Somut yolsuzluk olayının saklanması mümkün değil. Alman makamları "Türkiye'deki dernek Almanya'daki ile aynı" diyor.

-Din demişler para almışlar, iman demişler para almışlar, insalık demişler para almışlar. Aldıkbarı paralarla AKP siyasetini finanse etmişler.

-Bu çarktır dikkat edin Dişli demiyorum. Almanya'daki Türk'ten almışlar yardıma muhtaç olanlara değil, bir siyaseti finanse için kullanmışlar.

-Bu kul hakkı yemek değil mi yetik hakkı yemek değil mi? Alman makamları tespit etti. Bunu yaptıkları için yargılanıyor.

Başrollerde Zekeriya Karaman diğeri Mehmet Gürhan. "Tanımıyorum" dedi ama resimleri çıktı.

-Şimdi soruyorum sayın Erdoğan'a bu adamları tanıyor musun?  Sen ona buna çatacağına cevap ver. Mehmet Gürhan'ı tanıyor musun?



Kategori : POLİTİKA