Gaziden iftaraya yalanlama

Gaziden iftaraya yalanlama
Gazi'de sular duruldu derken yeni bir iftira kampanyası daha başlatıldı. Rektörlük iddiaları yalanlarken sert bir dille eleştirdi.Abone olGazi Üniversitesinde kurulan Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Biriminin, üniversitenin yeni yönetimi tarafından kapatıldığına dair haberlerin tamamen if avukat seo tira ve gerçek dışı olduğu bildirildi.

Gazi Üniversitesinden yapılan açıklamada, bugün bir gazetede, söz konusu birimin kapatıldığına ilişkin haberin yer aldığı belirtildi. Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Biriminin, üniversitenin yeni yönetimi tarafından kapatıldığına dair haberlerin ''tamamen iftira ve gerçek dışı'' olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Gazi Üniversitesinde kurulan Kadına Yönelik Şiddeti Önleme Birimi, çalışmalarına devam etmektedir. Rektörlüğümüzle herhangi bir görüşme yapmadan subjektif, kasıtlı ve gerçekle bağdaşmayan ifadelerin Rektörlüğümüzü karalayıcı haberler haline dönüştürülmesi, üzüntü ve şaşkınlıkla karşılanmış olup söz konusu haberler basın meslek ilkeleri ile de bağdaşmamaktadır.''

Açıklamada, ''üniversitede huzur ve barış ortamının bozulmasına meydan verilmeyeceği'' belirtildi.



Kategori : GÜNCEL