TCDDyi isyan ettiren ihmal!

TCDDyi isyan ettiren ihmal!
Sivas'ta meydana gelen kazada tam 5 kişi ölmüştü. Kazanın nedeni bugün açıklandı. Neden yine dikkatsiz sürücü!Abone olDevlet Demiryolları, sabah saatlerinde Sivas'ta meydana gelen ve 5 kişinin öldüğü kazanın otomobil sürücüsünün hemzemin geçitteki flaşörlü ve çanlı uyarı sistemlerini dikkate almamasından kaynaklandığını açıkladı.< greek seo br>
TCDD Genel Müdürlüğü, Sivas'ın Kangal İstasyonu girişinde yer alan kontrollü hemzemin geçidinde bu sabah 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayla ilgili basın açıklaması yaptı. Kazanın sürücünün kural ihlali yapması sonucu meydana geldiği bildirilen açıklamada, "Kangal Tren İstasyonu grişinde 'flaşörlü ve çanlı hemzemin geçitte' Haydarpaşa-Kars seferini yapmakta olan Doğu Ekspresi'nin seyri esnasında, yola kontrolsüzce giren 34 ABL 77 plakalı özel otomobil sürücüsünün ikaz levhaları ve ışıklara uymaması üzerine kaza meydana geldi." denildi.

TCDD tarafından sürücü dikkatsizliği ve kural ihlali sonucunda meydana geldiği ifade edilen kazada; Seda Bulut, Çiğdem Bulut, Yaprak Bulut, Bahattin Bulut ve Yeter Yılmaz adlı vatandaşların olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada Safiye ve Sami Bulut'un Kangal Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılarak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.


Kategori : GÜNCEL