Türkiye kaçakçılık cenneti!

Türkiye kaçakçılık cenneti!
Moldova resmen açıkladı! Ülkelerinden kaçırılarak fuhuşa zorlanan kadınlar en fazla Türkiye'ye getiriliyor.Abone olMoldova İstatistik Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre dünyanın farklı ülkelerine kaçırılan, zorla çalıştırılan, fuhuş için zorlanan, dilenciliğe ve farklı yollardan para kazanmak isteyen güçlerin en fazla Türkiye'ye insan gönderdiği belirtildi.

İ north dakota seo statistik Bürosu yaptığı açıklamada kaçak insan ticaretinde yüzde 45'le ilk sırada Türkiye'nin olduğu, ikinci sırada yüzde 26 ile Rusya ve üçüncü sırada yüzde 12 ile Kıbrıs'ın geldiği bildirildi. Moldova'nın bağımsızlık deklarasyonundan bu yana 800 bin kişinin yurtdışına bir şekilde çıktığı ve geri dönmediği açıklandı.

Bunun yanı sıra toplam 3.6 milyon nüfuslu Moldova'da insan ticareti mafyasının 60 bin insana ulaştığı ve kendi emelleri için kullandığı açıklandı. Kurbanların genelde 19 ve 24 yaş arası, köylü, maddi imkanı olmayan ve aileleri ile sorunlu olan kişiler olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada kaçırılan insanların yüzde 91'nin kadın, yüzde 5'nin erkek ve yüzde 4'nün de çocuk olduğu belirtildi. Kaçırılanların yüzde 88'nin fuhşa, yüzde 10'unun çalışmaya ve yüzde 2'sinin de dilencilik yapmaya zorlandığı kaydedildi. Çocuk trafiğinin kurbanları genelde annesi ve babası ülke dışında çalışan çocuklar olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamalarda son zamanlarda bebek kaçırma olaylarında artış olduğu satışa verilen bir bebeğin fiyatının ise birkaç bin Euro olduğu kaydedildi.

Kategori : DÜNYA