9 ay banyoda ceset sakladı

9 ay banyoda ceset sakladı
İhanete uğradı, kocasını öldürdü. Nefreti sevgiye dönüşünce eşini küvette sakladı. 9 ay boyunca onunla yaşadı.Abone ol

Kırıkkale'nin Gündoğdu Mahallesi'nde kocasını tabancayla öldürdükten sonra cesedini 9 ay banyoda sakladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan kadının duruşmasına devam edildi.

Keskin Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve müebbet hapis cezasıyla yargılanan Fatma S'nin duruşması, Kırıkkale mobil uygulama geliştirme şirketleri Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Kırıkkale Barosu tarafından tayin edilen avukatla duruşmaya katılan Fatma S, ifadesinde, eşi Özgür S'yi öldürdükten sonra cesedini 9 ay banyoda sakladığını itiraf etti.

Eşinin kendisini sürekli dövdüğünü savunan Fatma S, şöyle konuştu:

CESEDİ ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKADIM

''Bir akşam evime dostunu getirdi. Benden yemek yapmamı istedi, yaptım. Daha sonra dostu ile gittikten sonra sabah eve geldi ve yine beni dövdü. Hakaret etti. Bunun üzerine evimizde, babasına ait olan tabancayı alarak iki kez ateş ederek öldürdüm. Çünkü onu çok kıskanıyordum. Cesedi banyodaki küvete koydum. Sevgim nefrete dönüşmüştü. Öldürdükten sonra ise nefretim sevgiye dönüştü. Sürekli olarak öldürdüğüm kocamı çamaşır suyu ile yıkıyor, yanına yemek götürüyordum. Yemiyordu. Ben de yanına gidip yanında yemeğimi yiyordum. İhanete uğrayarak öldürdüğüm kişi ölü olmasına rağmen banyoda yanına yatıyordum. Önceleri pişman olmuştum. Ancak cezaevine girdikten sonra kendime geldim. Cezamı çekeceğim. Pişman değilim.''

Öldürülen Özgür S'nin babası Aslan S. ise gelini Fatma S'nin oğlunu öldürdükten sonra sürekli kendilerinden para istediğini belirtti.

Aslan S, şunları kaydetti:



Kategori : GÜNCEL