AK Partili Fırata sert yanıt

AK Partili Fırata sert yanıt
AK Partili Fırat, Aydın Doğan'ı yalancı ilan etti! Doğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ Fırat'ın açıklamalarına sert tepki gösterdi Abone olDoğan Yayın Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Grubu'nun kağıt fiyatlarını pahalı gösterip bu yolla yatırımcıyı zarara uğrattığı iddiasında bulunan AKP Genel Başk inşaat firması seo an Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın açıklamalarının kaygı ve esef verici olduğunu söyledi.

Fırat'ın vicdan ve ahlaka sığmayacak açılamalar yaptığını belirten Yalçındağ, “Siyasal iktidarın elindeki bütün gücü, hükümete karşı eleştirel seslerin dile getirildiği başlıca medya grubunu sindirmeye çalışmak için seferber etmesi, demokrasimiz için çok kaygı verici bir gelişmedir” dedi.

Mehmet Ali Yalçındağ, AKP Genel Başkan Yardımcısı Fırat'ın bugün parti Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında Doğan Grubu'na yönelik suçlamasına sert yanıt verdi. Dergin Mir Mehmet Fırat'ın 2001 yılında Uzan Grubu tarafından ortaya atılan bir iddiayı gündeme getirdiğini kaydeden Mehmet Ali Yalçındağ, o tarihte açıklanan belgelerle Doğan Grubu'nun kağıdı pahalı değil, bizzat Uzan’ın Star Gazetesi'nden ve Sabah Gazetesi'nde daha ucuz aldığını ortaya koyduğunu söyledi. Yalçındağ, “Yasal haklarımız titizlikle sürdürülecek, umarım ki Sayın Fırat, dokunulmazlık zırhına sığınmayacak bir erdem ve dürüstlüğü gösterecektir” dedi.



Kategori : POLİTİKA