Terimin çileden çıktığı an

Terimin çileden çıktığı an
Fatih Terim ile Belçika’nın çalıştırıcısı Rene Vandereycken, hem maç içerisinde, hem de maç sonrasında kapıştı.Abone ol

Kulübemiz, özellikle ikinci devrede Belçika'nın hocası Vandereycken'in tahrik tuzağına düştü Belçikalı, maçın oynandığı sırada sahaya top attı ama UEFA Delegesi Terim'in ifadesini aldı..

İkinci yarı ebay seo da Belçikalıların vakit geçirmeleri nedeniyle Fatih Terim ile Belçika Teknik Direktörü Rene Vandereycken arasında tartışma yaşandı.

Uzatma dakikalarında da Vandereycken’in, taca çıkan bir top sonrası, oyun başladıktan sonra sahaya ikinci bir top atması, Fatih hocayı iyice çileden çıkardı. Terim, olayı protesto etmek için bir topu ayağıyla yedek kulübesine doğru attı.

Terim ile Vandereycken böyle kapıştı. Fotoğraflar için TIKLAYIN

Belçikalı çalıştırıcı, bunu da 4. hakeme gösterdi. Maçın ardından Vandereycken’in üzerine yürümeye çalışan Terim’i, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl ve yardımcıları sakinleştirmeye çalıştı.

UEFA Delegesi Norveçli Svein Johannessen'e 25 dakika ifade verdi. Terim'in burada, Vandereycken'in İtalyanca'da çok ağır küfür anlamına gelen bir hareket yaptığını söylediği ve delegenin bunun üzerine kasetleri izledikten sonra raporunu yazdığı öğrenildi. İki teknik adamın da UEFA Disiplin Komitesi'ne sevkedileceği bildirildi.

Kategori : SPOR