Bosna Hersek yedi bitirdi

Bosna Hersek yedi bitirdi
Grubumuzdaki rakiplerden Bosna Hersek, Estonya engelini rahat geçti. İspanya da Ermenistan'a fark attı.Abone ol

Dünya Kupası elemelerinde 5. Grup’ta Türkiye’nin rakiplerinden Bosna Hersek ve Estonya’yı karşı karşıya getiren maçta Bosna Hersek rakibi karşısında gol şov yaptı, maçı 7-0 kazandı.

Estonya önünde tecrübesini sahay seo hizmeti a yansıtan Bosna Hersek, 25. dakikada Misimovic ile öne geçti. Golden sonra farkı artırmak isteyen ev sahibi takımda tekrar sahneye çıkan Misimovic, 29’da durumu 2-0, 57’de ise 3-0 yapan golü kaydetti. Bu golden 1 dakika sonra ise Muslimovic farkı 4’e çıkardı.

Rakibi karşısında disiplinden kopmayan Bosna Hersek, 60. dakika Dzeko durumu 5-0’a getirdi. 72’de tekrar sahneye çıkan Dzeko farkı altıya çıkardı. Maçın skorunu 7-0 yapan gol ise 88. dakikada Ibricic’ten geldi.

Yeni lider İspanya: 4-0

Dünya Kupası elemelerinde Türkiye’nin de yer aldığı 5. Grup’ta İspanya ise Ermenistan’ı 4-0’la geçti. İspanya ilk maçında Bosna Hersek’i mağlup ederken, dün gece aldığı üç puanla 2’de iki yaparak liderliğin sahibi oldu.
Son Avrupa Şampiyonu, rakibi karşısında 8. dakikada Capdevilla ile 1-0 öne geçti. İspanya’nın yıldız golcüsü David Villa 17 ve 79’da attığı gollerle farkı 3’e çıkaran isim oldu. Senna ise 82. dakikadaki attığı sayısıyla maçın skorunu 4-0 olarak belirledi.



Kategori : SPOR