Bülent Arınç kime bela okudu?

Bülent Arınç kime bela okudu?
TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, bela okudu! Arınç'ı kızdıran şey ise aslında tanıdık! Abone ol

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, TBMM lokantasının servis takımlarının Deniz Feneri Derneği’ne verildiğini doğruladı, “çalışmalarını başarılı bulduğumuz için kendilerine TBMM Üstün Hizmet Ödülü de verdim" dedi.

TBMM'nin yemek servis takımları ve mutfak malzemelerinin tamamının Büllent Arınç'ın başkanlığı döneminde Deniz Feneri Derneği'ne bağışlandığı ortaya çıktı. CHP İzmir Milletvekili Ahmet Ersin, "Bu konuda önerge verince, Ar seo hizmeti ınç iki kez beni makamına davet etti ve önergeden vazgeçmemi rica etti. Ben de, uyuşturucu kullanımının araştırılması için komisyon kurulması ricasında bulundum. Yardımcı olacağını söyleyince önergeden vazgeçtim" dedi.

Arınç: Deniz Feneri’ne verdiğimiz doğru
TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, TBMM'deki tabak, bardak, çatal, bıçak gibi malzemelerin Deniz Feneri Derneği'ne verildiğini doğruladı. CHP Milletvekili Ahmet Ersin'den önergesini çekmesi konusunda görüştüğünü kaydeden Arınç, şunları söyledi:

"TBMM Lojmanlarından çıkan malzemelerin bir kısmını okullara, kamu kuruluşlarına verdik. TBMM lokantasının malzemeleri yenilenince bunları da hayır kurumlarına vermek istedik. Alevi kökenli milletvekili Ali Rıza Gülçiçek'e de bunların bir bölümünün Cemevlerine de vermek istediklerini söyledim. 3 Cemevine kendi araçlarımızla yardımları götürüldü. Ahmet Ersin'e bu durumu anlattım ve yardım yapılan kuruluşların listesini açıklamamızın kırgınlıklara yol açacağını söyledim. Anlayışla karşıladı."

"Allah belalarını versin
Arınç, Deniz Feneri Derneği'ne TBMM Üstün Hizmet Ödülü verdiklerini, bu derneğin yetkililerinden aldığı bilgiye göre Almanya'daki derneğin isimlerini kullandıklarını, ilgilerinin olmadığının kendisine söylendiğini belirtti. Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Deniz Feneri Derneği çok güzel çalışmalar yapıyordu. O yüzden ödüllendirmeyi uygun bulduk. Faaliyetlerinin bir bölümünden de haberdardım. TBMM'nin lokantası yenilenince eskileri bunlara verdik. Almanya'da aynı adı taşıyan dernek yöneticileri eğer yoldan çıktılarsa Allah belalarını versin”



Kategori : POLİTİKA