Öğrencilere internetli destek

Öğrencilere internetli destek
Kadıköy Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere farklı bir eğitim desteği daha başlattı.Abone ol

Öğrencilerin ders çalışırken ve ödev yaparken yararlanabilecekleri internet ansiklopedisi "www.okulpedia.com" kullanıma açıldı.

Sitenin tanıtımını yapan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, bütün öğrencileri dijital ansiklopedi okulpedia'yı kullanmaya çağırdı. Kadıköy Belediyesi Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı'nın Kadıköy deki tüm öğrencilere yeni öğretim yılı hediyesi olarak hazırladığı dijital okul ansiklo north california seo pedisi okulpedia basın toplantısı ile tanıtıldı.

Basın toplantısında konuşan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kadıköy Belediyesi'nin teknolojiyi en iyi kullanan belediye olduğunu söyleyerek, bunun da Kadıköylülerin eğitim-kültür düzeyinin yüksek olmasına ve teknolojik gelişmeleri çok yakından takip etmesinden kaynaklandığını belirtti.

Çocukluğunda kara tahta dahi bulunmayan bir eğitim olanağı varken günümüzde teknolojik gelişmelerin hızla sürdüğünü belirten Öztürk şunları söyledi: "Çocukluğumda kara tahta oluşturmak için öğretmen babam kömür kurumu ve yumurta akını karıştırır, kireçten tebeşir üretirdi.

Yerlerde tabure haline getirdiğimiz oturaklarda oturur dersleri takip etmeye çalışırdık. Oysa günümüzde teknolojik gelişmeleri takip etmekte zorlanıyoruz. Bugün hizmete soktuğumuz okulpedia adlı dijital ansiklopedi ile artık her bilgi küçücük el bilgisayarımız ile elimizin altında. Üstelik yeni, sürekli güncellenen en doğru bilgilerle. Bütün öğrenci çocuklarımıza okulpedia'yı kullanmaya çağırıyorum"

Kadıköy Belediyesi Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkan Yardımcısı İnal Aydınoğlu da okulpedia dijital ansiklopedinin 3500 sayfa olarak hazırlandığını ve hiçbir ansiklopediden çeviri olmadan tamamen Türk öğrencilerine yönelik bilgiler bulunduğunu kaydetti. Okulpedia'nın bundan sonra da sürekli güncelleneceğini ve bundan sonra yapılacak diğer dijital hizmetlerin bir başlangıcı olduğunu kaydeden Aydınoğlu, erişimin ücretsiz olduğunu da vurguladı. Okulpedia dijital ansiklopediye öğrenciler www.kasdav.okulpedia.com adresinden ulaşabilecekler.



Kategori : GÜNCEL