Tamburacı ilk kez konuştu

Tamburacı ilk kez konuştu
Yalçın Doğan'ın köşesinde gündeme getirdiği Terim'in küfürleriyle ilgili olarak !Abone olHürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Doğan’ın bugün kaleme aldığı bir yazı gündeme bomba gibi düştü!..

Yalçın Doğan’ın iddiasına göre, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisini eleştiren spor yazarı Osman Tanburacı’yı telefonla arayarak ağza alınmayacak küfürler savurmuştu. Osman Tanburacı olayla ilgili ilk kez konuştu. İşte maraton.com.tr internet sitesinde Bora Eğriçayır imzalı çıkan o röportaj:

Osman inşaat firması seo Tanburacı: Yalçın Doğan’ın yazdıkları eksiksiz doğru. Olay Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde oldu.

Bu konuyu neden daha önce açıklamadınız? Bir nedeni var mı?

Osman Tanburacı: Bugüne kadar bu konuyu asaletimden açıklamadım. Milli maç öncesi böyle bir açıklama yapamazdım. Kimsenin şahsi edepsizliğini millete çektiremezdim.

Hukuki yollara başvuracak mısınız?

Osman Tanburacı: Avukatımla konuştum ve bu konuda dava açacağım. Yargının yolları bana sonuna kadar açıktır bu konuda. Gereken neyse yapacağım.

Fatih Terim sizi tam olarak hangi yorumunuzla ilgili aradı?

Osman Tanburacı: Sky Türk’te yaptığım bir yorum sonrası aradı. ‘Fatih Terim, Hıncal Uluç’un Emre ile yaptığı yorumdan bahsedeceğine bize Belçika maçıyla ilgili bilgi versin. Terim gündem değiştirmeye bayılıyor’ dedim. Bunun üzerine beni aradı.

Öncesinde herhangi bir husumetiniz ya da tartışmanız var mıydı Fatih Terim’le…

Osman Tanburacı: Öncesinde bir husumetimiz olup olmadığını ona soracaksınız. Bana ‘Osman ağabey’ diyordu. Benim onunla hiçbir husumetim yok. Onun benle var mı? Onu da Fatih Terim’e sormak lazım. Geçmişte bana yaşımı sorup da aramızda 7 yaş fark olduğunu öğrenince ‘Sana bundan sonra ağabey diyebilir miyim?’ diye soran bir insandı Fatih Terim. O da çok stresli ama bu stresi bu şekilde boşaltmamalı.

Son olarak söylemek istediğiniz bir şey var mı?

Osman Tanburacı: Bu olaya spor medyasının sahip çıkması lazım. Asil ve seviyeli insanların oluşturduğu spor medyası bu olaya sahip çıkmalıdır.



Kategori : SPOR