Avcılara kalitesini tescilledi

Avcılara kalitesini tescilledi
Çalışmalarıyla dikkat çeken Avcılar Belediyesi, ISO 9001-2000 Kaliteli Belgesi aldı. Abone ol

Avcılar, kaliteli Belediyeciliğini ISO 9001’le tescil ettirdi

Önce İstanbul’un daha sonra Türkiye’nin Parlayan Yıldızı olan Avcılar Belediyesi, bir süredir yürüttüğü kalite yönetim sisteminin kurulması çalışmalarını tamamlayarak ISO 9001-2000 belgesini aldı.

Çağdaş ve modern Belediyecilikte ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemlerinin kurulması esnasında uygulanması gereken şartların tanımlandığı ve belgelendirme denetimine tabi olan standarttır. Avcılar Belediyesi bir süredir yürüttüğü kalite yönetim sisteminin alaska seo kurulması çalışmalarını tamamlayarak ISO 9001-2000 belgesini aldı. Avcılar Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen belge teslim törenine Belediye Başkanı Yardımcısı Yavuz Çengel ve bürokratlar katıldı.

Vatandaşa kaliteli hizmeti ilke edindiklerini söyleyen Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci "Hizmet ettiğimiz vatandaş bizim patronumuzdur. Hizmet kalitesini hep bu sebeple yüksek tuttuk. Amacımız kaliteli hizmetin ön planda olduğu bir sistem kurmaktı. Bu konuda bize yardımcı olan danışmanlarımız ve personelimizin güzel çalışmasıyla bu sistem kuruldu. Ben olduğum sürece bu sistemin geliştirilmesi için çalışacağım. Bu belgenin alınması için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Avcılar için hayırlı olsun." diye konuştu.
İSO 9001-2000 Belgesi ile bayrağını Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye'de oluşturulan Kalite Ekibi adına aldığını söyleyen Yavuz Çengel ekip üyeleriyle birlikte objektifimize poz verdi.

İSO 9001 BELGESİ İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALAR

ISO 9001 Kalite Yönetim Sisteminin oluşturulması çalışmalar, Bu yıl Belediye çalışanlarından oluşan bir ekibin seçimi ve eğitimi ile başladı. Üst Yönetim tarafından belirlenen ekip üyeleri 6 aylık süre boyunca; Toplam Kalite Yönetimi, ISO 9001 Sistemi Süreç Yönetimi, Performans programı, Motivasyon ve İletişim konusunda eğitime tabi tutuldu. Eş zamanlı olarak Müdürlüklerin katılımı ile görev tanımları, tüm belediye faaliyetlerini kapsayan iş akış şemaları hazırlandı. Kalite yönetim ekibi tarafından sistem prosedürleri, talimatlar oluşturularak kalite el kitabı bastırıldı. Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde yürütülen tüm bu çalışmalarda; beyin fırtınası, kalite çemberi, sorun arama toplantıları uygulamalı olarak gerçekleştirilerek, ödül-öneri modeli oluşturuldu ve uygulamaya konuldu. Avcılar Belediyesinin Kalitesi ISO 9001 kalite Belgesi ile tescil edildi.



Kategori : GÜNCEL