Fehmi son iki kutuda yırttı!

Fehmi son iki kutuda yırttı!
Var Mısın Yok Musun'un en renkli ismi olan Fehmi, yarışmanın son bölümünde iki kutu arasında bir tercihte bulundu ve kazandı!Abone olShow TV'de ekrana gelen Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var Mısın Yok Musun' yarışma programında dün akşam yarışmanın en renkli kişisi olan Fehmi yarıştı. Özel bölümde para ağacında tam 4 adet 500 bin YTL'lik kutular yer aldı.

İlk turda 4 nebraska seo mavi kutu ile kırmızılardan sadece 250 bin YTL'yi açtıran Fehri, Hamdi Bey'in 21 YTL'lik teklifini kabul etmedi. Ancak Fehmi, sonraki turda üst üste 500 bin YTL'lik kutuları açtırdı ve büyük moral bozukluğu yaşadı. İlerleyen bölümlerde tabloyu dengeleyen Fehmi, son dörde 50 ve 750 YTL'lik mavi kutular ile 200 bin ve 500 bin YTL'lik kırmızı kutularla girdi. Hamdi Bey, bu tablo karşısında 57 bin YTL'lik teklif yaptı. Hamdi Bey'den o ana kadarki en iyi teklifi alan Fehmi, 'yokum' dedi.

Son iki kutu seçimi öncesinde büyük bir stres yaşayan Fehmi, 50 YTL'lik mavi kutuyu açtırınca adeta kendinden geçti. Arkadaşlarına koşan, bu arada masaların üzerinde gezinen Fehmi, sevincini hem yarışmacı arkadaşları hem de ailesi ile paylaştı. Ancak sonraki seçiminde 200 bin YTL'lik kutuyu açtıran Fehmi, 750 YTL ve 500 bin YTL'lik kutular varken Hamdi Bey'den 145 bin YTL'lik teklif aldı. Bu teklif üzerine havaya zıplayan Fehmi, 'varım' diyerek yarışmadan iyi bir ödülle ayrıldı.

Şayet Fehmi, Hamdi Bey'in teklifini kabul etmeseydi 9 numaralı kutusundan çıkan 750 YTL ile yetinecekti.

televizyongazetesi

Kategori : GÜNCEL